0

Rymt från slentrianen....

Igår lämnade vi barnen, ett barn per faster blev det. Vi tog tåget in till Stockholm och promenerade till vårt hotell, ett underbart väder blev ett plus i kanten. Checkade in och sen bar det av för shopping av jacka. Hittade jackor till oss både! En didrikson till mig och en Helly Hansen till Peter. 

När man själv går inne i stan och skall njuta och stressa av så är det svårt att undvika att se hur många som faktiskt är stressade. Folk springer genom gatorna och gärna med huvudet i mobilen så att de springer i andra icke stressiga människor. Att gå sakta och titta i skyltfönster är bara att glömma....
Här gäller det att hänga med i tempot eller blir nedtrampad. Vi valde att sätta oss att äta....En hederlig plankstek med oxfilé och husets röda! Så gott! Människorna utanför fortsatte att springa förbi trots att klockan närmade sig 19....Vart skall dem? Vad har de bråttom till? 

Efter middagen gick vi till närmsta godis affär - laddade en påse och gick upp till rummet! Där låg vi och bara va...-inga mobiler men en hederlig liten platt tv. 
Nu på morgonen blev man inte väckt 06.30 av en liten kortväxt person utan 07.57 av en mycket större människa :) 

Frukostbuffen vet ju ni alla att det är de bästa med hotell vistelsen. Alltså jag åt en salig blandning av sådant som jag inte brukar till frukost: sill, äggröra, keso, salami, brieost, melon, yoghurt med linfrön, solrosfrön, supermix av torkade frukter och sen något annat fågelfrö...just det kaffe och en bulle! Mätt och belåten ligger jag här i sängen och bloggar. Skall snart traska ut i den andra världen - full av stress men vi skall försöka stänga av och bara vara vi och så får alla andra vara dem....


shopping Helly Hansen Scandic didrikson

Kommentera här: