1

Julfrid?

Ja, jag undrar om det kommer bli någon julefrid i detta hus. Kanske hinner vi, kanske inte....
Målaren har varit här nu i två dagar och spacklat. Så det händer ju grejer :)
Beställde tapet idag! Två rullar från Borås tapeter, Marstrand! Så fin. Den kommer sitta övanför kaklet så det blir inte så mycket tapet. Kommentarer:

1 Hanna:

skriven

Hej granne! Sprang på din blogg för några veckor sen och fastnade. Det är kul att se en annan variant av sitt eget hus ta form och så är det kul att det finns fler förskollärare som verkar älska sitt yrke lika mycket som jag gör.

Läste ditt inlägg om "Kastisar" förut och var tvungen att kolla om fler kände till dem. Både min man och våra kompisar visste direkt vad jag menade, men ingen av dem hade hört namnet kastisar förut. Jag såg dem alltid som ett material för att göra halsband med och sörjer lite att jag inte har dem kvar när nästan allt annat från min barndom finns sparat.

Svar: Hej! Va kul att du hittat hit! Huset är verkligen speciellt och det är väldigt kul att få forma det som man själv vill! :)
Är dock dålig på att skriva vissa dagar då det tyvärr inte händer så mycket i bygget! Men fortsätt följ så får du snart se ett resultat :)
Annelie

Kommentera här: