1

Mellis tips!

Blev det tortilla bröd kvar efter tacosen? 
Lägg ost och skinka på ett av bröden och lägg på ett som lock!

Stek i en torr panna i några minuter! 
Skär upp i trekanter. 

Ta med på picknicken med varm choklad eller ät som tillbehör till soppan! Jättegott! Dock inte gluten och mjölkfritt! :/ Så jag får avstå! Men mer till grabbarna! 
Allmänt bröd mellanmål picknick snacks tortilla
0

Ledig dag!

När man jobbat helg får man en ledig tisdag efter! Perfekt! Den lille ville gå ut efter frukosten trots regnet! På med nya stövlar och byxor! Han ville förstås hämta upp kompisen Viktor men det brukar inte vara så många andra lediga i veckan...en nackdel....

Men han roade sig ändå! Katten var förstås med :)1

Loppi event på Clarion Sign!

Då var dagens event över. Fötter som skaver och ett huvud som är fyllt av massor av information! Men det var inte det enda som följde med hem, en loppipåse vart det också :-) Massor av provsmakning, tävlingar och visningar av skor och kläder inför höst och vinter! 
 
Eventet hölls på Clarion Sign, mycket fint hotell, det bjöds på wraps och Witamin well dricka! 
 
 
 
 
Programmet! 
 
En selfie med Lina hedlund...eller en reklam för pepsodent whitening ;-)
 
 
 Mathem var där och berättade hur de startade sitt företag! Och jag är glad att de startade! Jag är så nöjd!!!! Vill du också bli kund? Använd koden: BRILJERA och du får 150:- rabatt! 
 
 
 Modevisning med bla. Anita Schulman
 
 
 
 
 
 Tallik Silja Line var på plats och berättade om den "make over" som Silja Serenade varit med om! Jösses va fin den båten är! Vi fick se ett filmklipp på nya taxfreen, relaxavdelningen, hytter och restauranger. Det blir till att boka en resa snart! 
 
 
Zillah och Totte berättade om Tv4 play premium! Så enkelt när man kan välja och titta på programmen när man vill och vilka bra barnprogram det verkar finnas! Turtels! De såg man ju själv när man var liten! :-) 
 
 Provsmakning av glutenfria produkter från FriendsOfAdam! Perfekt för mig som försöker undvika gluten! 
 
 Vad innehöll påsen då? Och hur kan du få en egen? Den 30-31 augusti kan du hämta ut en påse i Lekmers butik i Barkaby! (Påsen har inte samma innehåll som jag fick idag men ändå till ett värde av 1000:-) Här förbeställer du den!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bloggevent Allevo Barnskospecialisten Bestofomega3 Caseapp Clarionsign Cloetta Duni Egmont Findus FriendsOfAdam Glitter Goodiebag Loppi event Loppipåsen Mathem MeandI MorEPA Nailskins Reima Softlan Tallink Silja Theflagshipcompany Ullmax Witaminwell