0

Brasa!

Brasa blir det...dock inte utomhus utan inne i braskaminen! Mysigt det med. Har tre grabbar här hemma som alla är sjuka :(
Medan jag äter hemmagjord hamburgare äter grabbarna rostmackor...stackarna :(
Snart blir det godis och mys i soffan :)

Så trevlig Valborg på er därute! Och ta det lugnt med alkoholen...

Skål ;)

0

Kaffe!!!!!!

Nu har jag bestämt att jag är frisk och att magen klarar en kopp kaffe! I två dagar har jag varit utan...helt otroligt!

Märker på humöret oxå att jag är bättre, hela förra veckan var jag loj, det var liksom något på g. Men nu är jag pigg och glad igen!

Igår upptäckte jag...hundra år senare...Instagram! Eller jag upptäckte det för längesen men då var det ingen större hysteri och det verkade tråkigt! Nu fattar jag bättre och skall ge det en chans! Man kan följa mig på: annelie8109

Ha en trevlig måndag!

0

Sjukdom och elände

Lite dåligt med inlägg då magsjukan har hägrat! Men nu är det bättre! Vi har in princip varit ute hela dagen. William har spelat kula i flera timmar, Peter har rivit farstukvisten! Det ser helknasigt ut men allt skall grävas upp utanför. Det skall läggas sten och upp med ny farstukvist, så det blir bra..va inte oroliga. Jag och Ludwig har mest slappat...man blir ju lite seg av magsjukan.

Var i väg till Ica maxi nyss för att inhandla matsäck till William i fall det skulle bryta ut en strejk men nu väl hemma med matsäck så är den avblåst. William är besviken, han såg fram emot att ta med matsäck men det får bli hans middag ikväll. Vi skall nämligen grilla och han äter bara kött inga andra tillbehör så det var ju passande.

Hoppas ni haft en trevligare helg än mig i alla fall! :)