0

Ont i magen...

Det här med pengar...usch, jag får alltid en klump i magen nu när räkningar skall betalas. Som sagt bara nu när jag är mammaledig...antingen strular det som nu eller så får man ut alldeles för lite :( trots att man tur många dagar...fattar mig inte på systemet!
Hatar det...
Vill ha mycket pengar så det räcker OCH blir över! Men men bara bita ihop och leva snålt!

Nu väntar vi på lilleman skall vakna så vi kan åka och lämna in vagnen på service..,som är gratis ;)
Oj nu vakna han visst....

1

Hämtat paket!

Alltid kul att hämta paket....denna gång innehöll den en polarn och pyret overall! Köpte ju en Reima overall i stl. 74 för några månader sen som är på tok för stor, så nu vart det en 68 som kommer sitta perfekt! Hade en 62:a innan som blivit för liten...

2

Den här jäkla maten...

Ogillar starkt att planera och inhandla mat! Det jobbigaste är nog att komma på vad vi skall äta. Som tur är finns alla dessa kassar, så på måndag kommer Linas matkasse. Har tidigare bara använt mig av mataffären.se men de har blivit sämre när de bytte till cooponline.se! 
Så nu får vi se om Lina är något att ha ;-) Dock kommer den varannan vecka så jag måste fortfarande planera för de andra veckorna. BLÄ! 
 
Måste passa på att gnälla över försäkringskassan oxå! Brukar inte göra det, har alltid fått mina pengar i tid och inget har krånglat. Tills nu! Gjorde in inkomstanmälan och därav väntetiden. Det mest irriterande är att jag har auotogiro på de flesta av betalningarna så pengarna måste komma in senast imorgon!!! 
 
Så nu har jag gnällt färdigt för idag....eller vem vet det kanske dyker upp ett gnäll inlägg i kväll :)
 
 
Allmänt Cooponline Försäkringskassan Linas matkasse mataffären.se